Štýlové a lacné pánske bundy – poradíme, ktoré si vybrať

NETKY.SK • 9 Jún 2022, 10:03 • 2 min
Štýlové a lacné pánske bundy – poradíme, ktoré si vybrať

BRATISLAVA - Je príliš teplo na zimné bundy, ale príliš chladno na to, aby ste si obliekli iba mikinu? Existuje len jediné riešenie: je to pánska jarná bunda, pohodlná a štýlová, ktorá nielen dotvorí štylizáciu, ale zároveň poskytne teplo a pohodlie. Pýtate sa, akú bundu si vybrať? Hľadáte lacné pánske jarné bundy? Máme niekoľko návrhov, ktoré Vás oslovia.

slovakia

left justify in out

Pánske prechodné bundy vo svetlej farbe

 

Jedným z najviac odporúčaných riešení sú nadčasové páperové bundy. Výhodou takýchto búnd je určite nízka hmotnosť a univerzálnosť. Pánska bunda sa hodí aj v lete, počas horskej turistiky alebo chladných večerov, preto je dobré ju mať stále pri sebe. Takáto ľahká páperová bunda s kapucňou je vyrobená tak, aby sa dala uložiť do batohu alebo na spodok kufra a nosiť, keď je to potrebné.

 

Pánska bunda so šmrncom

 

Hľadáte štýlovejší efekt? Niečo pre Vás máme: elegantné prechodné pánske bundy sú dostupné aj v našej predajni. Začnime tými prešívanými, s elegantným stojatým golierom a zaujímavým prešívaným vzorom. Je to pekné riešenie do práce, na oficiálne stretnutie alebo rande. So svetrom a obyčajnými nohavicami vytvára harmonický komplet, ktorý upúta pozornosť na Váš štýl.

 

Ďalšou pánskou jarnou bundou je obľúbená bomberka. Spolu so svojou sestrou, pilotkou, pochádzajú z búnd amerických vojakov a našli si stále miesto v pánskych trendoch. Oba modely nájdete v ponuke predajne Ozonee a líšia sa od seba vo viacerých prvkoch. Bomberka sa zapína na zips a pilotka je častejšie na gombíky. Golier je v pilotke charakteristický: kožušinový a štýlový, zatiaľ čo bomber má nízky stojatý golier. Obe možnosti sú super štýlové a pekne doplnia štylizáciu: s úspechom môžete nimi nahradiť mikinu.

 

Keď už hovoríme o mikinách, môžu sa na ne podobať pánske prechodné bundy. V takejto variácii sú to celkom ľahké bundy, no stále skvelé na športové aktivity, tréning alebo výlet do hôr.

 

Prechodné pánske bundy: elegantné a v rockovom štýle

 

Za zmienku stojí ešte jeden kandidát: jarná koženková bunda. Ide o pánsku jarnú bundu, ktorá má špeciálny vzhľad. Určite sa nehodí na každú príležitosť, no koncert, rande či kino s priateľmi sú momenty, po ktorých sa oplatí pre ňu siahnuť. Vyzerá skvele s džínsami a tričkom, ako aj s teniskami alebo botaskami. Odporúčame najmä koženku so zipsom, patentkami a prešívaním: urobia dojem!

 

Prechodné kožené bundy v predajni Ozonee však majú rôzny strih. Nájdete tu kožené bombery a stále veľmi módne bundy v baseballovom štýle. Ako teda vidíte, je z čoho vyberať!

 

Lacné pánske bundy v predajni Ozonee

 

Na nákup pánskych prechodných búnd nepotrebujete mať veľký rozpočet. V predajni Ozonee máme množstvo návrhov, ktoré nepredstavujú veľké náklady a výrazne skvalitnia Vašu štylizáciu. Oplatí sa investovať aj do niekoľkých búnd, aby ste boli pripravení na každú príležitosť. Zoznámte sa s našou ponukou a zmeňte svoj štýl za pár chvíľ!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies