Včerajší večer poznačila vážna dopravná nehoda v Bratislave na Miletičovej ulici

NETKY.SK • 1 December 2023, 10:56 • 2 min
Včerajší večer poznačila vážna dopravná nehoda v Bratislave na Miletičovej ulici

BRATISLAVA - Počas včerajšieho večera v Bratislave na Miletičovej ulici došlo k vážnej dopravnej nehode, keď cyklista bez prilby vrazil do električky. Vodič električky nemal alkohol v dychu. Polícia začala stíhanie v súvislosti s ublížením na zdraví.

slovakia

left justify in out

Bratislavskí dopravní policajti boli včera krátko po 20.00 h vyslaní k dopravnej nehode, ku ktorej došlo na Miletičovej ulici. Podľa informácií zistených na mieste bolo zistené, že počas jazdy električky MHD v úseku Miletičovej ulici v smere na Trnavské Mýto v blízkosti nákupného centra, vošiel náhle do jazdnej dráhy električky cyklista s ruksakom jednej z kuriérskych spoločností prepravy jedla. Vodič električky zrážke už zabrániť nedokázal, cyklista – pohybujúci sa bez prilby, utrpel zrážkou ťažké zranenia hlavy a hrudníka, ktoré si vyžiadali jeho okamžitý prevoz do nemocnice.

 

Vykonanou dychovou skúškou nebola u vodiča električky zistená prítomnosť alkoholu v dychu.


Zo strany povereného policajta bolo v tejto súvislosti začaté trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví. Presné príčiny ako aj okolnosti nehody sú predmetom vyšetrovania.

V tejto súvislosti polícia apeluje na všetkých účastníkov cestnej premávky, aby boli opatrní, disciplinovaní a predvídaví. Zároveň apeluje aj na chodcov, cyklistov a osoby pohybujúce sa na kolobežkách, aby sa pred vstupom na vozovku presvedčili, že svojim pohybom na vozovke neohrozia seba, ani ostatných účastníkov cestnej premávky.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Tlačový odbor MV SR / KR PZ BA, Foto: Polícia SR - Bratislavský kraj / Facebook
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies