Van Kessel bude aj na jar hrať v Trenčíne

NETKY.SK • 19 Január 2014, 15:45 • 2 min
Van Kessel bude aj na jar hrať v Trenčíne

AMSTERDAM - Dvadsaťročný Holanďan sa nedostal do prvého tímu materského Ajaxu Amsterdam a sezónu dohrá v Trenčíne.

slovakia

left justify in out

Holanďan Gino van Kessel dohrá sezónu v klube najvyššej slovenskej futbalovej súťaže AS Trenčín, kde patril na jeseň medzi opory mužstva. Dvadsaťročný Holanďan sa po polročnom hosťovaní pod hradom Matúša Čáka mal vrátiť do Ajaxu Amsterdam, ale keďže v slávnom tíme by nemal miesto v A-mužstve, obe strany sa rozhodli pre slovenskú alternatívu. "Vraciam sa do Trenčína," vyhlásil pre web AjaxShowTime Van Kessel.

Van Kessel je s ôsmimi presnými zásahmi a šiestimi gólovými prihrávkami najproduktívnejším hráčom AS, jeden gól dosiahol aj v Európskej lige. Rodák z Alkmaaru si otvoril strelecký účet 11. augusta v zápase 5. kola proti Dunajskej Strede (6:0) a odvtedy dostával čoraz viac priestoru. Van Kessel sa výraznou mierou pričinil o priebežné druhé miesto po jesennej časti Corgoň ligy. "Chcem sa poďakovať všetkým za fantastický čas strávený v AS Trenčín," napísal nedávno van Kessel na sociálnej sieti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies