Valencia si porezal nohu na šálke, West Hamu asi nepomôže proti Arsenalu

NETKY.SK • 12 Marec 2015, 15:01 • 2 min
Valencia si porezal nohu na šálke, West Hamu asi nepomôže proti Arsenalu

LONDÝN - Futbalisti anglického klubu West Ham United sa v najbližšom čase zrejme budú musieť zaobísť bez ekvádorského útočníka Ennera Valenciu. Ten pribudol na listinu maródov po tom, čo si tento týždeň na rozbitej šálke porezal palec na nohe.

slovakia

left justify in out

"Kladivári" vo štvrtok na svojom webe uviedli, že Valencia utrpel "hlbokú tržnú ranu" pri tom, ako v utorok šliapol na kus rozbitej šálky. "Rana si vyžadovala nemocničné ošetrenie, pri ktorom mu miesto vyčistili a zošili," vysvetlil klub a tréner Sam Allardyce dodal, že Valencia pravdepodobne vynechá sobotňajší ligový duel proti Arsenalu. "Zatiaľ nevieme s určitosťou povedať, či bude chýbať, ale domnievame sa, že je príliš skoro, aby hral."

 

Dvadsaťpäťročný Ekvádorčan odohral za West Ham od svojho predsezónneho príchodu do Anglicka 30 zápasov a strelil päť gólov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies