Vajíčková saláma.

NETKY.SK • 19 Apríl 2011, 06:51 • 2 min
Vajíčková saláma.

Vajíčková saláma.

slovakia

left justify in out

img

Suroviny:

1,5 PL želatíny, 2,5 dcl vody, 1 PL vegety, uvarená mrkva, uvarený petržlen, 100 g šunkovej salámy, 150 g bieleho jogurtu, 150 g tatárskej omáčky, 1 PL petržlenovej vňate, 1 PL oleja, 2 uvarené vajíčka

Príprava:

Formu na biskupský chlebík potrieme olejom, naplníme studenou vodou a necháme v chlade asi 1,5 hodiny. Želatínu necháme napučať vo vode asi 10 minút, potom zohrejeme a pridáme všetky uvedené suroviny(mrkvu, petržlen, salám, vajíčka nakrájame). Z formy vylejeme vodu, nalejeme pripravenú zmes, prikryjeme potravinárskou fóliou a necháme stuhnúť. Nakrájané na plátky podávame s chlebom.

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies