Václav Klaus prichádza na Slovensko poslednýkrát vo funkcii prezidenta

NETKY.SK • 26 Február 2013, 07:58 • 2 min
Václav Klaus prichádza na Slovensko poslednýkrát vo funkcii prezidenta

Václav Klaus prichádza na Slovensko poslednýkrát vo funkcii prezidenta - Politika Na svoju poslednú oficiálnu návštevu Slovenska vo funkcii hlavy štátu dnes pricestuje Václav Klaus s manželkou Líviou. Druhé, a aj posledné volebné obdobie, mu končí 7.

slovakia

left justify in out

img

Na svoju poslednú oficiálnu návštevu Slovenska vo funkcii hlavy štátu dnes pricestuje Václav Klaus s manželkou Líviou. 

Druhé, a aj posledné volebné obdobie, mu končí 7. marca. O deň neskôr sa v Prahe uskutoční inaugurácia jeho nástupcu Miloša Zemana.

Prvý deň návštevy začne rokovaním so svojím slovenským partnerom Ivanom Gašparovičom. Česká delegácia sa následne na Bratislavskom hrade stretne s predsedom Národnej rady SR Pavlom Paškom. Zúčastní sa tiež na vernisáži "20 rokov na českých a slovenských námestiach," ktorá sa uskutoční pri príležitosti 20. výročia vzniku samostatných republík.

Prezidentský pár navštívi aj Katedrálu sv. Martina.

V stredu 27. februára sa Klaus zúčastní na slávnostnom zasadnutí Združenia podnikateľov Slovenska, kde si prevezme Výročnú cenu Združenia podnikateľov Slovenska. 

Neskôr sa stretne s primátorom Bratislavy Milanom Ftáčnikom a návštevu ukončí slávnostným obedom s premiérom Robertom Ficom.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies