Oktagon 30 sa presúva do Brna, súboj Piráta s Kinclom uvidíme vo februári. Dôvodom je koronavírus

NETKY.SK • 9 December 2021, 10:30 • 2 min
Oktagon 30 sa presúva do Brna, súboj Piráta s Kinclom uvidíme vo februári. Dôvodom je koronavírus

BRNO – Podujatie Oktagon 30 malo pôvodne priniesť hviezdny súboj medzi Karlosom Vémolom a Samuelom Pirátom Krištofičom. Po zranení českého bojovníka vstúpil do hry Patrik Kincl, jeho súboj s dočasným šampiónom strednej váhy sa však prekladá na budúci rok. Dôvodom je zhoršujúca sa situácia v súvislosti s pandémiou koronavírusu.

slovakia

left justify in out

Turnaj s poradovým číslom 30 sa mal uskutočniť v pražskej O2 arene, promotéri však boli nútení presunúť ho do Brna, kde má organizácia svoju základňu. „OKTAGON 30 sa vzhľadom na súčasnú situáciu presúva do Pevnosti Brno a práve teraz spúšťame predpredaj pre členov OKTAGON Clubu. Lístky zakúpené na turnaj do O2 areny zostávajú v platnosti. Tento event sa presúva na 26. 2. 2022, a to vrátane hlavného zápasu Pirát vs Kincl,“ oznámila organizácia na sociálnych sieťach.

 

 

„O2 arena 30. decembra nebude. Je to smutné, ale nemôžeme čakať, či sa situácia zlepší alebo nie. Predaj lístkov sa úplne zastavil. Turnaj bude v Brne, to je jediná varianta. Nebude ale zápas Kincl vs Krištofič. Tak drahý súboj sme nechceli dať do malej haly. Aj finančný pocit je dôležitý. Druhý veľký dôvod je ten, že si tento zápas zaslúži veľkú arénu,“ prezradil promotér Ondřej Novotný.

 

 

Správy o odložení duelu nepotešili ani Patrika Kincla. „Rozhodne je to pre mňa nepríjemná situácia, chcel som sa predstaviť v čo najlepšej forme. Úprimne, tušil som, že niečo také može nastať. Situácia sa zhoršuje, dalo sa to očakávať. Nemám z toho radosť. Je to viac času na prípravu pre oboch. Myslím, že to bude viac vyhovovať Pirátovi, ktorý sa bude môcť lepšie pripraviť priamo na mňa a na môj štýl. Pre vás to znamená jediné, a to kvalitnejší zápas z mojej strany,“ prihovoril sa svojim fanúšikom vo videu.

 

Hlavným ťahákom Oktagonu 30 tak bude súboj Matěja Peňáza s Vlastom Čepom.

 

 

Zápasnícka karta

 

Matěj Peňáz vs Vlasto Čepo

Jeremy Kimball vs Daniel Toledo

Matúš Juráček vs Robert Pukač

Lucia Szabová vs Olga Rubin

Tereza Bledá vs ?

Ronald Paradeiser vs?

Jakub Tichota vs Dawid Kareta



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies