V uplynulom týždni zahynuli na koľajniciach traja ľudia

NETKY.SK • 1 December 2014, 10:04 • 2 min
V uplynulom týždni zahynuli na koľajniciach traja ľudia

BRATISLAVA - Uplynulý týždeň na tratiach Železníc Slovenskej republiky (ŽSR) zaznamenali dva smrteľné prípady pri zrážke vlaku s civilnou osobou a jednu zrážku s autom, ktorá bola pre vodiča tiež smrteľná.

slovakia

left justify in out

V Trnovci nad Váhom v pondelok (25. 11.) v ranných hodinách na železničnom priecestí vlak zrazil cyklistku, ktorá zraneniam podľahla. V ten istý deň sa odohrala nešťastná udalosť aj v Senci, kde rýchlik zrazil a usmrtil muža. V tomto prípade išlo o samovraždu. Na trati Prešov – Veľký Šariš sa osobný vlak na priecestí zrazil s osobným autom, vodič auta nehodu neprežil.
      

Veľké šťastie mali muž a žena, ktorých zrazil osobný vlak v Humennom. Po zrážke ich odviezli do nemocnice. Podobný prípad sa stal aj na trati Prešov – Šarišské Lúky, kde vlak zrazil, no neusmrtil muža. Na zastávke Valašská sa vlak zastavil približne 20 metrov pred mužom, ktorý ležal na koľaji. Vlaková čata ho zobrala do vlaku a v železničnej stanici Brezno odovzdala polícii.
      

ŽSR zaznamenali v priebehu uplynulého týždňa 21 prípadov zrážky vlaku so zverou. Informácie poskytla Ivana Popluhárová zo ŽSR.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies