VIDEO: Nadchádzajúca hra Ubisoftu Star Wars Outlaws dostáva dátum vydania a nový príbehový trailer

NETKY.SK • 11 Apríl 2024, 07:25 • 2 min
VIDEO: Nadchádzajúca hra Ubisoftu Star Wars Outlaws dostáva dátum vydania a nový príbehový trailer

Spolu s akčným príbehovým trailerom Ubisoft prezradil, že hra Star Wars Outlaws oficiálne vyjde 30. augusta 2024.

slovakia

left justify in out

Hra Star Wars Outlaws, ktorej dej sa odohráva medzi udalosťami filmov Impérium vracia úder a Návrat Jediho, postaví hráča do role odpadlíčky menom Kay Vess počas "zlatého veku podsvetia".

V traileri tento zlatý vek vyhlásil zločinecký lord Sliro zo syndikátu Zerek Besh ostatným skupinám, ako sú Pykes, Crimson Dawn a Huttovci. Pokračuje slovami: "Impérium ovláda každý kút galaxie, ale rozptyľuje ich Povstanie, ktoré sa nechce vzdať. Je to príležitosť zarobiť milióny."

Kay Vess sa ocitne uprostred toho všetkého, keď skríži cestu Slirovi spôsobom, ktorý ešte nebol odhalený, a on ju začne prenasledovať. Aby unikla, musí ukradnúť jeho majetok a "kúpiť" si slobodu.

Potom sa strihneme na intenzívny pohľad na túto cestu, ktorá je plná stretnutia s Jabbom Huttom, Hanom v karbonite, Sarlaakom, Kraytsk Dragonom, Death Troopermi, AT-ST a mnohými ďalšími. Tiež sa nám naskytne pohľad na niektorých členov Vessovej posádky, vrátane bojového droida ND-5, Rodiana, netopierieho Chadra-Fana a samozrejme roztomilého axolotla Nixa.

Star Wars Outlaws hráča opäť zavedie na Tatooine, ale nezostaneme len na tejto pieskom zaliatej planéte s dvoma slnkami, pretože Vess bude na palube svojej lode - Trailblazer - cestovať aj po hviezdach a vydá sa na ďalšie planéty Vonkajšieho okraja, ako sú Kijimi, Akiva, Toshara a Cantonica (Canto Bight!). Akonáhle sa na týchto planétach ocitneme, budeme môcť preskúmavať a jazdiť na jej speederi po vôbec prvých otvorených svetoch Star Wars.

V traileri je tiež vidieť pozoruhodný počet druhov. Namiesto obyčajných ľudí a droidov sa v ňom objavujú Twi'lekovia, Mon Calamari, Gamorreania, Weequayovia, Sullustani a mnoho ďalších.

Musíme spomenúť aj úplnú absenciu Jediov, svetelných mečov a používanie Sily. Ide o príbeh o darebákoch a podsvetí a zdá sa, že na to bude aj naďalej klásť dôraz. Niečo z toho by sa mohlo skrývať aj v hre samotnej, ale Ubisoft rozhodne kladie na začiatok tú darebácku nohu.

Pripomíname, že hra Star Wars Outlaws vyjde 30. augusta 2024 na konzolách Xbox Series X/S, PS5, Amazon Luna a PC prostredníctvom služby Ubisoft Connect. Tí, ktorí si chcú predplatiť Ubisoft+ alebo si zakúpiť zlatú či ultimátnu edíciu hry, budú môcť naskočiť o tri dni skôr.

K dispozícii bude aj Season Pass, ktorý bude obsahovať 2 DLC, exkluzívnu misiu "Jabba's Gambit" pri spustení a kozmetický balíček "Kessel Runner Character Pack". Season Pass je súčasťou Gold Edition a Ultimate Edition.

Okrem všetkého skôr spomínaného obsahuje Ultimate Edition aj Sabacc Shark Bundle, Rogue Infiltrator Bundle a digitálny art book.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: IGN, Sector, Variety, Foto: news.xbox
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies