V Toronte mal svetovú premiéru dokument o speváčke Lady Gaga

NETKY.SK • 9 September 2017, 11:36 • 2 min
V Toronte mal svetovú premiéru dokument o speváčke Lady Gaga

TORONTO - Svetová premiéra nového dokumentárneho filmu Gaga: Five Feet Two režiséra Chrisa Moukarbela zožala na 42. ročníku Medzinárodného filmového festivalu v Toronte (TIFF) divácke ovácie. Premietaniu filmu predchádzalo intímne hudobné vystúpenie speváčky.

slovakia

left justify in out

Dokument sleduje najintímnejšie chvíle života speváčky, od práce na albume Jeanne, cez návštevy lekárov pre chronické bolesti zo zranenia kĺbu, až po prípravy vystúpenia v polčase Super Bowlu 2017. „Niekedy bolo ťažké prežívať bolesť a byť pri tom natáčaná, ale bolo to tiež oslobodzujúce,” zaspomínala Gaga.

Vo filme sa okrem speváčky objaví aj jej najbližšia rodina a spolupracovníci, pričom popri bežných veciach, ktoré spolu riešia, sa nevyhýbajú ani osobným tragédiám a starostiam. „Tento film nie je môj, ja som len jeho súčasťou,” uviedla Lady Gaga, vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta, počas otázok a odpovedí, ktoré nasledovali po jeho premietnutí. Na otázku, ako jej úspech zmenil súkromný život, Gaga odpovedala: „Je dôležité pamätať si, že nezáleží na tom, koľko odmietnutí a sklamaní nás v živote postretne, nikdy si nesmieme prestať vážiť samých seba”.

Speváčka tiež potvrdila prácu na ďalšom, v poradí šiestom hudobnom albume, predtým sa však rozhodla na čas sa stiahnuť a oddýchnuť si. „Potrebujem si oddýchnuť. Neviem ako dlho, ale to neznamená, že nebudem ďalej tvoriť. Niečo už mám pripravené, ale neprezradím vám. Teraz musím hlavne pribrzdiť a zotaviť sa,” dodala Lady Gaga na záver.

Dokument Gaga: Five Foot Two bude dostupný na Netflixe od 22.septembra 2017.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies