V Texase zachránili štyri podvyživené deti: Dve z nich boli v klietke

NETKY.SK • 13 Február 2019, 14:12 • 2 min
V Texase zachránili štyri podvyživené deti: Dve z nich boli v klietke

RHOME - Osobitný prípad riešia od utorka policajti v Texase. Pri zásahu v obci Rhome našli dve podvyživené deti zatvorené v klietke pre psa a ďalšie dve v dome, ktoré páchli močom a stolicou. Ich rodičia čelia obvineniu z ohrozenia detí. Uviedla to agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Šerif okresu Wise Lane Akin povedal, že jeho muži v utorok okolo siedmej ráno prišli na miesto kvôli hluku. "Keď moji zástupcovia hovorili s mužom a ženou, počuli deti z domu. Bola to len stodola, ale zariadená ako byt," opísal šerif, ako sa podarilo deti nájsť.

 

V dome boli dvaja mladší chlapci vo veku jeden a tri roky. Ďalšie dve deti - chlapec a dievča vo veku päť a štyri roky - boli v klietke s veľkosťou meter krát meter mimo domu.

Deti mali hlad a smäd. "V stodole bolo veľa jedla, ale chladničky aj skrinky boli zamknuté, takže si deti nemohli jedlo vziať," povedal Akin. Vec označil za najhorší prípad zneužívania detí, aký zažil.

Dvadsaťštyriroční rodičia Andrew Jospeh Fabilou a Paige Isabow Harkingsová boli obvinení zo štyroch prípadov ohrozenia detí. Harkingsová potom tiež z "násilného napadnutia", pričom zdroje neuvádzajú prečo. Deti boli prevezené do detskej nemocnice vo Fort Worth.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies