V spin-offe show Carpool Karaoke sa predstaví 16 moderátorov

NETKY.SK • 10 Január 2017, 13:26 • 2 min
V spin-offe show Carpool Karaoke sa predstaví 16 moderátorov

LOS ANGELES - V pripravovanom spin-offe show Carpool Karaoke, ktorý ponúkne spoločnosť Apple Music, sa predstaví 16 moderátorov a moderátoriek. Počas konferencie Television Critics Association to prezradil Ben Winston, výkonný producent programu The Late Late Show with James Corden, ktorého súčasťou je Carpool Karaoke.

slovakia

left justify in out

V populárnom segmente účinkujúci spievajú známe skladby počas jazdy v aute, pričom moderátorom je spomínaný James Corden. V nových epizódach sa predstavia Billy Eichner s kapelou Metallica, Chelsea Handler s Blakeom Sheltonom, Seth MacFarlane s Arianou Grande, John Legend s Aliciou Keys, Taraji P. Henson a Michael Strahan s Jeffom Gordonom, ale aj Corden s Willom Smithom a ďalší.

 

"Bolo to veľmi rýchle rozhodnutie. Jamesov výkon je špeciálny, ojedinelý. Bolo by nezmyselné urobiť televízny seriál, snažiť sa kopírovať túto show. Páčila sa nám myšlienka nakrútiť 16 samostatných špeciálov," objasnil výkonný producent Eric R. Pankowski. Spomínaný Winston dodal, že do programu sa chcelo zapojiť niekoľko filmových hviezd, no tento nápad sa tvorcom nepozdával a rozhodli sa urobiť nové epizódy v spolupráci s Apple Music.

 

V Carpool Karaoke sa už ako hostia predstavili napríklad Lady Gaga, Red Hot Chili Peppers, Britney Spears, Selena Gomez, Jennifer Lopez, Adele, Stevie Wonder, Elton John, Chris Martin z Coldplay či prvá dáma Spojených štátov amerických Michelle Obama.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies