Rozhovor s Marekom Fučíkom: "Miško Fičan ma našiel na ulici v dezolátnom stave a urobil zo mňa človeka "

NETKY.SK • 23 September 2023, 15:35 • 2 min
Rozhovor s Marekom Fučíkom: "Miško Fičan ma našiel na ulici v dezolátnom stave a urobil zo mňa človeka "

Marek "Fučo" Fučík, známy ako stand-up komik z "Temné kecy" nám poskytol rozhovor o jeho zápasoch, inšpirácii a jeho pohľad na trénera Michala Vičana.

slovakia

left justify in out

Marek nám povedal, že sa práve nachádza v príprave. Poskytol nám rozhovor o svojich obavách aj vyjadrenia vďaky jeho trénerovi. Celé video z rozhovoru nájdete pod článkom.

"Už za to, že musím niekam chodiť, že musím drieť a lapám po dychu, špinavé ponožky a spotený si sadám do toho auta, kde nemám klímu a celé je čierne v tomto horku tams  ním vytrem podlahu," povedal na úvod, dodal, že súperovi preto nič nedaruje.

Fučo tvrdí, že s tréningom začal začiatkom leta v júly.

 

"Mišo zo mňa urobil človeka"

 

Na otázku ako hodnotí Paliho nám odpovedal, že to sledoval len sporadicky. Tvrdí, že vie prečo si Fuča vybral. Neberie sa za boxéra a o Palim rozpráva, že je nepredvídateľný ale dobrý boxér.

"Najväčší progres cítim tým, že Mišo nie je len tréner, my sme si sadli ako ľudia. Nevníma ma len ako žiaka, my sa rozprávame o všetkom, čo potrebujem. Má veľmi dobrú energiu."

Tvrdí, že pôvodne nechcel ísť do boxérskeho zápasu. Považuje sa za thaiboxéra ale čistý box mu kedysi nebol známy.

 

Obavy zo zápasu?

 

Pýtali sme sa ho, či sa nebojí čo všetko tomu obetuje, či Pali "struhne lakeť aj po zápase" a že bude zbytočná celá príprava ak to urobí po dvoch minútach a zápas skončí.

Fučo sa toho ale nebojí, myslí si, že jemu sa taká situácia nestane, no aj keby, jemu vraj lakte vyhovujú.

 

 

"Miško Fičan ma našiel na ulici v dezolátnom stave a urobil zo mňa človeka iba za dva mesiace, takže super, schudol som už asi tak trinásť kíl a normálne makám, zobral som to zodpovedne," povedal k záveru



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lucie Balgová
foto: topky.sk
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies