Podplukovníčka! Strelkyňa Danka Barteková povýšená za reprezentáciu SR osobne ministrom vnútra

NETKY.SK • 17 Február 2024, 16:16 • 2 min
Podplukovníčka! Strelkyňa Danka Barteková povýšená za reprezentáciu SR osobne ministrom vnútra

Minister vnútra SR stretol úspeśných športovcov Športového centra polície.

slovakia

left justify in out

Minister vnúta SR Matúš Šutaj Eštok sa včera stretol s úspešnými športovcami za minulý rok. Mohol s nimi "poobedovať a porozprávať sa s nimi o ich športových úspechoch, ktoré dosiahli, aj o umiestnení členov Športového centra polície v ankete Športovec roka 2023, ktorú vyhrala strelkyňa Danka Barteková," uviedol minister na svojom facebooku.

"Tvrdá makačka a denné odopierania sú druhou stranou mince výnimočných úspechov našich športovcov zo Športového centra polície. Možno im niekto závidí, keď ich vidí stáť na stupienku víťazov s medailou na krku či s pohárom v ruke… Treba si však uvedomiť, koľko driny a odriekania je za tým," uviedol.

Za dlhoročnú reprezentáciu Slovenska a polície Danku Bartekovú včera minister mimoriadne povýšil do hodnosti podplukovníčky a vyjadril jej osobne jeho obdiv a podporu. 

"Všetkým športovcom ešte raz gratulujem a želám minimálne ešte raz toľko medailí a úspechov ako doteraz," dodal minister.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Rastislav Čižmár
Zdroj/Foto: MInister vnútra s úspešnou strelkyňou. (M.Š.Eštok/Facebook)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies