V Sládkovičove sa bude konať už VIII.ročník Medzinárodného klobáskového festivalu!

NETKY.SK • 24 Február 2015, 17:44 • 2 min
V Sládkovičove sa bude konať už VIII.ročník Medzinárodného klobáskového festivalu!

SLÁDKOVIČOVO – Máte radi klobásky? Tak si určite nenechajte ujsť skvelú akciu v Sládkovičove, kde sa už túto sobotu (28.februára 2015) bude konať VIII.ročník Medzinárodného klobáskového festivalu.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Tento tradičný festival gurmánov a milovníkov klobás sa už dlhé roky teší aj medzinárodnému záujmu a inak tomu nebude ani tento rok.

 

V piatok 27.februára 2015 sa bude konať uvítací deň, keď sa pre nedočkavých od 13.00 otvoria stánky s rôznymi kulinárskymi pochúťkami, tradičnými šiškami či vareným vínom. V sobotu 28.februára od 10.00 potom na námestí pred Inovatechom odštartuje festival klobás a rôznych špecialít, na ktorý vás všetkých srdečne pozývame.

 

Svoje recepty na výrobu klobások príde prezentovať 22 tímov a okrem domácich tu budú súťažiť aj družstvá z Maďarska, Čiech a Srbska. Medzi domácimi zabojuje aj tím hlavného hosťa tohto ročníka, Ivana „Tuliho“ Vojteka.

 

Okrem známych osobností z kultúrneho a politického diania, sa vám o dobrú náladu postarajú hudobná skupina Dušana Fóku, folklórny súbor Vienok z Nových Zámkov, speváci súboru Hahota, Dominika Gálová či detský folklórny súbor Zvončeky.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies