V Singapure našli bezvládne telo slovenskej študentky, okolnosti sú zatiaľ neznáme

NETKY.SK • 18 Január 2018, 09:39 • 2 min
V Singapure našli bezvládne telo slovenskej študentky, okolnosti sú zatiaľ neznáme

SINGAPURE – Bezvládne telo Slovenky Kataríny Chlebikovej sa našlo v utorok dopoludnia v laboratóriu na miestnej univerzite, kde študovala.

slovakia

left justify in out

O tejto tragickej smrti informoval portál todayonline.com. Katarína si tu dorábala svoje doktorandské štúdium medicíny. Táto iba 26-ročná Slovenska sa počas svojej práci v laboratóriu pravdepodobne sama otrávila dusíkom. Jej mŕtve telo našli jej kolegovia o 10:45. Žiaľ, aj napriek snahe a privolanej prvej pomoci sa ju už nepodarilo prebrať k životu.

 

Miestna polícia, ktorá vyšetruje jej náhle úmrtie uviedla, že prípad definovali ako „neprirodzenú smrť“, ďalšie podrobnosti zatiaľ odmietajú zverejniť. "Telo 26-ročnej ženy bolo nájdené v laboratóriu. Obhliadajúci lekár len skonštatoval smrť," uviedol policajný hovorca.

 

img

 

Polícia pracuje s rôznymi možnosťami, tou najpravdepodobnejšou je, že sa v dôsledku pochybenia a nesprávneho zaobchádzania so zdravotne nebezpečnými látkami, otrávila sama. Jej najbližšie okolie, ktoré s ňou denne prichádzalo do styku políciu upozornilo, že Katka nebola v poslednom čase vo svojej koži. Údajne mala problémy so svojim priateľom a že ani v práci to nemala ružové.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies