Heger: V regiónoch potrebujeme čestných ľudí

NETKY.SK • 22 August 2022, 16:58 • 2 min
Heger: V regiónoch potrebujeme čestných ľudí

BRATISLAVA - Predseda vlády to vyhlásil dnes v Žiline.

slovakia

left justify in out

„Dnes predpoludním som navštívil Žilinu, aby som podporil opätovnú kandidatúru Eriky Jurinovej na predsedníčku Žilinského samosprávneho kraja. Naše regióny potrebujú čestných a kvalitných ľudí, ktorí nám pomôžu priniesť do nich prosperitu. Erika je ten správny človek na správnom mieste," uviedol Eduard Heger. 

 

img

 

Na sociálnej sieti taktiež informoval, že sa bol oboznámiť aj s aktuálnou situáciou, o ktorej sme vás informovali dnes ráno. V okolí miest Trstená a Tvrdošín intenzívne pršalo, krízový štáb vyhlásil v nedeľu večer tretí stupeň povodňovej aktivity na Vlčom potoku na sídlisku Západ.

 

Viac si môžete prečítať tu: SHMÚ zaznamenalo výrazný vzostup vodných hladín, na niektorých miestach vyhlásili tretí stupeň povodňovej aktivity

 

img

 

„Telefonicky som sa spojil aj s primátorkou Trstenej, ktorá ma ubezpečila, že aktuálne majú dianie pod kontrolou. Ďakujem všetkým zachranným zložkám aj dobrovoľníkom, ktorí pomáhali a sú stále v pohotovosti, keďže nepriaznivé počasie pretrváva," napísal predseda vlády. 

 

Zo sveta: Rusi získali dôkazy o tom, že Dariu Duginovú zavraždila ukrajinská tajná služba!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies