Fico sa bráni pred výrokom novinárov. Na jeho balkóne vrtuľník pristávať nemôže

NETKY.SK • 27 Apríl 2021, 10:31 • 2 min
Fico sa bráni pred výrokom novinárov. Na jeho balkóne vrtuľník pristávať nemôže

Robert Fico sa vyjadruje k článku, ktorý zverejnil portál SME.

slovakia

left justify in out

Predseda Smeru býva poďla SME vo väčšom byte, ako v skutočnosti tvrdil. Znamená to, že pravdepodobne platí poslancovi Dušanovi Muňkovi neprimerane nízky nájom."Na Ficov balkón sa zmestí vrtuľník," bolo uvedené v článku, ktorý nájdete na tomto odkaze.  Reakcia šéfa opozičnej strany Smer-SD na seba nenechala dlho čakať. 

 

 

"Verím, že po tomto videu sa nebude denník SME najbližšie zaoberať tým, či sa do mojej vane náhodou nezmestí ruská atómová ponorka," uvádza Fico pod videom na sociálnej sieti. 

 

Mohlo by ťa zaujímať: Pellegrini odkázal Ficovi, že nemá nič spoločné so Sorošom a jeho organizáciou

 

V nasledujúcich minútach sa rozhodol pomocou vzorcov dokázať, že na jeho rozsiahly balkón sa vrtuľník v žiadnom prípade zmestiť nemôže. 

 

„Priatelia, toto rieši denník SME v čase, keď nám ľudia umierajú na covid, v čase, keď je vláda naďalej v hlbokej kríze, a v čase, keď robia naďalej medzinárodnú hanbu,“ povedal Robert Fico.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies