V Sao Paule nastúpi za Brazíliu proti Rumunsku aj legendárny Ronaldo

NETKY.SK • 7 Jún 2011, 09:35 • 2 min
V Sao Paule nastúpi za Brazíliu proti Rumunsku aj legendárny Ronaldo

V Sao Paule nastúpi za Brazíliu proti Rumunsku aj legendárny Ronaldo

slovakia

left justify in out

img

V utorkovom prípravnom futbalovom zápase v Sao Paule proti Rumunsku dostane na štvrťhodinu priestor v drese Brazílie aj legendárny útočník Ronaldo. Uviedol to tréner kanárikov Mano Menzes.  
      Tridsaťštyriročný kanonier, ktorý zakončil kariéru vo februári, vybehne na štadión Pacaembu v 30. minúte a bude hrať do konca prvého polčasu. "Urobíme všetko pre to, aby si užil pocity z tohto špeciálneho zápasu," povedal Menezes, ktorý trénoval Ronalda v Corinthianse v sezóne 2009/2010.
      Brazílski reprezentanti prijali s nadšením možnosť zahrať si v rozlúčkovom zápase s Ronaldom, ktorý je s 15 gólmi najlepším kanonierom v histórii finálových turnajov majstrovstiev sveta.  "Žiadna pocta nebude dostatočná," povedal na adresu dvojnásobného držiteľa Zlatej lopty (1997 a 2002) obranca Maicon. "Ronaldo je nezmazateľnou postavou vo svete futbalu s nádhernou kariérou v brazílskej reprezentácii. Okrem toho je výborný ako človek," dodal Robinho.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies