V rukách polície skončil pestovateľ marihuany

NETKY.SK • 30 September 2016, 11:50 • 2 min
V rukách polície skončil pestovateľ marihuany

BRATISLAVA/GALANTA – V rukách polície skončil 24-ročný pestovateľ marihuany z Paty v okrese Galanta. Policajti ho chytili na ceste medzi Sereďou a Veľkou Mačou.

slovakia

left justify in out

V Octavii mal čierne igelitové vrecia s nastrihanými rastlinami aj so záhradnými nožnicami. Konope pestoval v kukuričnom poli pri Lehote v okrese Nitra, muži zákona tu našli 20 zelených rastlín s priemernou výškou 140 cm. Policajti celkovo zaistili 35 kg zelených rastlín. Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, pestovanie konope si vyskúšal už minulý rok a teraz ho pestoval za účelom predaja. Mladého muža obvinili z drogového zločinu, hrozí mu väzenie na tri až 10 rokov. Vyšetrovateľ spracoval návrh na jeho vzatie do väzby.

 

V Pate chytili s marihuanou aj 18-ročného mladíka. Podľa expertízy by sa zo zadržaného množstva dalo pripraviť 18 dávok. Mladého muža obvinili z prechovávania drog a rovnako mu hrozí trest na tri až 10 rokov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies