V Podbrezovej hľadajú strelca, možno sa ním stane Šafranko

NETKY.SK • 15 Február 2016, 13:42 • 2 min
V Podbrezovej hľadajú strelca, možno sa ním stane Šafranko

PODBREZOVÁ - Prioritou futbalového oddielu ŽP Šport Podbrezová v zimnej prestávke je nájdenie spoľahlivého zakončovateľa.

slovakia

left justify in out

V jesennej časti fortunaligovej sezóny 2015/2016 sa strelecky presadili štrnásti Horehronci (dovedna 26 gólov), ale chýba im vyslovený kanonier. "Zažil som aj mužstvá, kde to stálo a padalo na jednom strelcovi, no futbal je kolektívny šport a v konečnom dôsledku rozhoduje finálny rezultát. Je jedno, kto skóruje, dôležité sú body. Nie je však na škodu mať vpredu útočníka, ktorý zúročí snahu celého tímu. Som zvedavý, ako to bude vyzerať na jar," citoval Podbrezovčana Blažeja Vaščáka oficiálny portál najvyššej slovenskej súťaže.


Sídlisko Kolkáreň opustil s piatimi zásahmi najlepší miestny jesenný strelec Peter Gál-Andrezly. Zamieril do konkurenčného MFK Ružomberok. "Každá strata zabolí, táto je o to horšia, že Peter bol najvýraznejšou postavou mužstva v prvej polovici ročníka. Teraz je na nás ostatných, aby sme zaplátali dieru po ňom a snáď na jar niekto dosiahne aspoň päť alebo šesť gólov, ktoré prinesú body," dodal 32-ročný Vaščák.


Jedným z adeptov na prebratie zakončovateľskej taktovky vo farbách "železiarov" je Pavol Šafranko. Slovenský reprezentant do 21 rokov prišiel na ročné hosťovanie z druholigového 1. FC Tatran Prešov. "Po prípravných stretnutiach som prekvapený, že takýto káder je na predposlednej priečke tabuľky, lebo určite má na lepšie postavenie. Sám seba hodnotím nerád, s mojimi výkonmi nikdy nie som spokojný," priznal na oficiálnom facebooku FO ŽP Šport Šafranko.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies