V piatok si ugrilujeme rebierka. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 8 rebierok, 2 PL mletej červenej papriky,1 ČL mletého čierneho korenia,1 ČL trstinového cukru, morskú soľ, štipku kajenského korenia, 6 strúčikov cesnaku, 3 PL oleja, Príprava Cesnak prelisujeme
Suroviny pre 4 osoby:
8 rebierok, 2 PL mletej červenej papriky,1 ČL mletého čierneho korenia,1 ČL trstinového cukru, morskú soľ, štipku kajenského korenia, 6 strúčikov cesnaku, 3 PL oleja,
Príprava:
Cesnak prelisujeme, pridáme ostatné koreniny, olej a zmiešame. Túto zmes v masírujeme do rebierok, prikryjeme fóliou a necháme odležať 5-6 hodín. Grilujeme na veľmi miernom ohni asi 1,5 hodiny.
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies