Z nemocnice ušiel psychicky chorý pacient

NETKY.SK • 9 August 2019, 15:28 • 2 min
Z nemocnice ušiel psychicky chorý pacient

ŽILINA - Z nemocnice ušiel pacient, ktorého stav je veľmi vážny. Potrebuje podstúpiť chirurgický zákrork, bez ktorého je v ohrození života.

slovakia

left justify in out

Hovorkyňa žilinskej polície Jana Balogová uviedla, že 36-ročného Mareka hospitalizovali v nemocnici v Žiline odkiaľ bez prepustenia a dozoru odišiel 6. augusta približne o 11:00. Polícia upozorňuje, že muž trpí psychickou poruchou a jeho správanie je nepredvídateľné.

 


Marek Kanči býva vo obci Vrbnica v okrese Michalovce. Má 176 centimetrov, štíhlu postavu, krátke hnedé vlasy a modré oči. Na sebe mal oblečenú tmavohnedú teplákovú súpravu. Muž má jazvu od hrudnej kosti po pupok. Polícia žiada občanov, aby akékoľvek informácie o nezvestnom mužovi oznámili na čísle 158, na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo cez súkromnú správu na oficiálnej facebookovej stránke polície.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies