Jiřina Bohdalová prehovorila o väzbe partnera! Alkohol ako pokušenie

NETKY.SK • 25 Máj 2022, 16:22 • 2 min
Jiřina Bohdalová prehovorila o väzbe partnera!  Alkohol ako pokušenie

Felix Slováček to poriadne roztočil pri príležitosti 79. narodenín. Zablahoželať mu prišla aj legendárna herečka Jiřina Bohdalová, ktorá mala pri vítaní obrovský úsmev na tvári, ktorý jej však dlho nevydržal. Určite sa chcela zabávať, ale situácia okolo podnikateľa Focka jej to tak úplne nedovolila.

slovakia

left justify in out

Focko trávi tieto dni vo väzbe kvôli prípadu zmanipulovaných zákaziek. Bohdalová sa v rozhovore pre Blesk proti tejto téme jasne vymedzila. „Focko nie je môj priateľ, ale kamarát. Nemala som tušenie, že sa okolo neho niečo deje. Neviem, čím sa zaoberá, alebo nezaoberá,“ uviedla v znení, že jej nie je príjemné o tom hovoriť. 

 

img

 

Herečke robil na oslavu garde jej vnuk Marek. Predtým bolo možné Bohdalovú vídať v spoločnosti Focka a vnuk Marek sa radšej držal stranou, ale teraz sa na to ochotne podujal. Jiřina Bohdalová sa po boku Ľubomíra Focka objavovala už niekoľko rokov, verejne ale svoj vzťah nikdy nepriznali. Herečka a slovenský podnikateľ sa poznajú od roku 1994. Prvýkrát sa stretli na tridsiatych narodeninách Jiřího Pomeje.


img


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies