Včerajšia ranná nehoda v smere z Handlovej na Prievidzu sa skončila tragicky

NETKY.SK • 14 Január 2024, 10:45 • 2 min
Včerajšia ranná nehoda v smere z Handlovej na Prievidzu sa skončila tragicky

HANDLOVÁ / PRIEVIDZA - Ranná dopravná nehoda na ceste I/9 z Handlovej na Prievidzu skončila tragicky. Pri zrážke troch vozidiel zahynul 32-ročný vodič, ďalšie tri osoby utrpeli zranenia. Vyšetrujú sa okolnosti nehody.

slovakia

left justify in out

Všetky záchranné zložky zasahovali včera v ranných hodinách na ceste I/9 v smere z Handlovej na Prievidzu pred tabulou Ráztočno pri zrážke troch motorových vozidiel. Podľa doteraz zisteného, 29-ročný vodič dodávky zn. Peugeot Boxer v smere na Prievidzu pred obcou , pravdepodobne po tom ako dokončil predbiehanie, sa so svojim vozidlom dostal do šmyku, následkom čoho prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s OMV zn. VW Passat, ktoré sa odrazilo do ďalšieho motorového vozidla zn. Toyota. Na miesto bol privolaný vrtuľník rýchlej zdravotnej pomoci, ale 32- ročný vodič OMV zn. VW Passat, utrpel zranenia, ktoré boli nezlučiteľné so životom. Tri osoby utrpeli zranenia s doposiaľ nezistenou dobou liečenia.

 

Dychová skúška u vodičov bola s negatívnym výsledkom merania. Vodičovi vozidla zn. Peugeot Boxer bola odobratá krv za účelom zisťovania prítomnosti omamných a psychotropných látok. U vodiča OMV zn. VW Passat bude zisťovaná prítomnosť požitia alkoholu resp. iných látok na súdnej pitve. Na miesto dopravnej nehody bol privolaný znalec z odboru cestnej dopravy. Predbežná škoda na poškodených vozidlách bola vyčíslená na 15.000,-eur. Okolnosti dopravnej nehody, miera zavinenia ako aj presná príčina sú predmetom vyšetrovania. Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Prievidzi začal trestné stíhanie vo veci prečinu Usmrtenie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Polícia SR - Trenčiansky kraj / Facebook, Foto: Polícia SR - Trenčiansky kraj / Facebook
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies