AKTUALIZOVANÉ V Nemecku vybuchol motorový čln: Zranenia utrpelo najmenej 13 ľudí

NETKY.SK • 12 Júl 2017, 06:08 • 2 min
AKTUALIZOVANÉ V Nemecku vybuchol motorový čln: Zranenia utrpelo najmenej 13 ľudí

BERLÍN - Na najmenej 13 stúpol počet zranených pri výbuchu motorového člna, ku ktorému došlo v utorok večer v meste Minden v nemeckej spolkovej krajine Severné Porýnie-Vestfálsko.

slovakia

left justify in out

Podľa hovorcu polície boli hasiči v utorok približne o 22.20 h privolaní do riečneho prístavu k požiaru motorového člna, ktorý počas hasenia vybuchol. Medzi zranenými sú prevažne hasiči. Šesť z nich je vážne zranených a jeden je v kritickom stave. Ťažké zranenia utrpel aj príslušník polície, ktorého silný výbuch zmietol z móla do vody.

 

 

Polícia pátra aj po dvojici náhodných okoloidúcich, ktorí požiar člna sledovali z toho istého móla a mohli tiež skončiť vo vode. Do pátrania po nich bol nasadený vrtuľník vybavený termovíznou kamerou.

 

Príčiny požiaru a následného výbuchu člna sú predmetom vyšetrovania.

 

Podľa odhadov polície predstavuje celková škoda na majetku približne 500.000 eur. Úplné zničené bolo aj auto zaparkované neďaleko miesta výbuchu a poškodené sú aj ďalšie dva člny.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies