V nákupnom centre pri New Yorku sa strieľalo, páchateľ je na úteku!

NETKY.SK • 5 November 2013, 08:21 • 2 min
V nákupnom centre pri New Yorku sa strieľalo, páchateľ  je na úteku!

NEW YORK - Nákupné centrum na okraji New Yorku zostalo v noci nadnes zablokované po tom, čo tam neznámy ozbrojenec krátko pred jeho uzatvorením spustil paľbu. Informovala o tom agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Zranenia neutrpel nikto, polícia však pátrala po páchateľovi, ktorý bol podľa svedkov oblečený v čiernom a na hlave mal motorkársku prilbu. Pravdepodobne sa mu z nákupného strediska Garden State Plaza podarilo ujsť.

Strelec mal podľa svedkov na sebe oblečený aj istý typ ochrannej vesty. Do priestorov nákupného centra vstúpil približne o 21.30 h miestneho času (03.30 SEČ) a niekoľkokrát vystrelil, pričom údajne trafil aj jednu z bezpečnostných kamier, píše DPA. Nákupné stredisko následne obkľúčilo približne 100 policajtov, ktorí prečesali každé poschodie budovy, páchateľa v nej však nenašli. Centrum sa nachádza v mestečku Paramus, veľkej nákupnej destinácii pre obyvateľov New Yorku i turistov, ktoré je od Manhattanu vzdialené zhruba 20 kilometrov.

     

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies