V múzeu Červený kameň budú koncom augusta nočné prehliadky

NETKY.SK • 20 August 2017, 13:04 • 2 min
V múzeu Červený kameň budú koncom augusta nočné prehliadky

BRATISLAVA – V Múzeu Červený Kameň nad obcou Častá (okr. Pezinok) budú koncom augusta nočné prehliadky, návštevníkom predstavia francúzsky kráľovský dvor v čase vlády kráľa Henricha III.

slovakia

left justify in out

Prehliadky pripravuje múzeum v spolupráci s divadelno-šermiarskou skupinou, pre ľudí pripravujú dramatické spracovanie dobrodružného historického románu Alexandra Dumasa, Pani z Monsoreau. Ako ďalej informuje múzeum na svojej oficiálnej webovej stránke, podujatie bude od piatka 25. augusta do soboty 26. augusta, začiatok hraných nočných prehliadok je každú celú hodinu od 18:00 do 22:00.

V popredí tohto dobrodružného romantického príbehu stoj láska, intrigy a vášeň, v ktorom spoločne s mladým grófom de Bussym prežijú návštevníci jeho osudovú lásku k tajomnej a očarujúce pani z Monsoreau. Ľudia sa dostanú až do minulých čias, keď pravých mužov robila ich česť. Vstupenky si záujemcovia môžu rezervovať cez na adrese https://www.navstevnik.sk/detail-podujatia?showId=1011032&eventId=1027140. Za vstup zaplatí dospelá osoba osem eur, vstup pre ŤZP, študentov a deti od šesť rokov sú štyri eurá, deti do šesť rokov pustia zdarma.

Múzeum Červený Kameň sa špecializuje na vývoj bytovej kultúry šľachty a meštiactva na Slovensku. Je otvorené počas celého roka, okrem 24., 25., 26. decembra, 1. januára a pondelkov od 1. októbra do 30. apríla. Jeho aktivity pre návštevníka sa odohrávajú najmä počas sezóny od 1. mája do 30. septembra.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies