V Michalovciach sa zrazili dve autá, štyria ľudia sa zranili

NETKY.SK • 3 Apríl 2023, 13:20 • 2 min
V Michalovciach sa zrazili dve autá, štyria ľudia sa zranili

MICHALOVCE - Štyria ľudia sa zranili pri zrážke dvoch osobných áut, ku ktorej došlo v nedeľu (2. 4.) pred 18.00 h v Michalovciach. Vodička bez vodičského oprávnenia viedla auto zn. VW Bora.

slovakia

left justify in out

"Počas otáčania sa na jednej z ulíc sa dostatočne nepresvedčila, či tak môže urobiť a pri otáčaní vytvorila náhlu prekážku osobnému motorovému vozidlu zn. Škoda Fabia Combi," informovala košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

 

img

 

Vodič škodovky reagoval na situáciu brzdením a stiahnutím volantu doľava, v dôsledku čoho v protismere narazil do ľavej bočnej časti druhého auta, ktoré narazilo do odstaveného vozidla zn. Škoda Fabia. "Podľa predbežnej lekárskej správy sa vodič Škody Fabie Combi a jeho spolujazdkyňa zranili ľahko, vodička VW Bora a jej spolujazdkyňa utrpeli zranenia s dobou liečenia do siedmich dní," uviedla hovorkyňa. V súvislosti s nehodou polícia začala stíhanie pre trestný čin ublíženia na zdraví. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies