V Michalovciach hrozia pokuty, hráči mali zlú obuv

NETKY.SK • 24 August 2015, 08:45 • 2 min
V Michalovciach hrozia pokuty, hráči mali zlú obuv

MICHALOVCE - Hladká sobotná ligová domáca prehra s Dunajskou Stredou 0:3 nezostane vo futbalových Michalovciach bez odozvy. Nováčik najvyššej slovenskej súťaže MFK Zemplín podľa slov trénera Františka Šturmu predviedol dosiaľ najhorší výkon medzi elitou.

slovakia

left justify in out

"S lepším súperom sme ešte v tejto sezóne nehrali. Má nielen dobre zohraný tím, ale aj viacero výborných individualít a skúsených hráčov. Počas celého zápasu bol lepší a vyhral zaslúžene. Keby nám dal aj päť gólov, bolo by to spravodlivé," citoval Korzár pozápasové vyjadrenie michalovského kouča, ktorý pokračoval: "Dostali sme prvý gól, keď sa naši stopéri zle dohodli, potom sme sa síce snažili hrať a vyrovnať, ale po ďalšom zaváhaní stopérov, ktorí nezmyselne rozohrávali dozadu, nás súper potrestal druhým gólom. Niektorí hráči sa nezodpovedne pripravili na zápas, lebo si vybrali zlú obuv na mokrý terén a pri druhom góle sme na to doplatili, lebo jeden z nich sa pošmykol a nemohli sme odkopnúť loptu. Asi budú lietať aj pokuty," doplnil František Šturma.


Vedenie klubu intenzívne pracuje na vystužení stredu obrany, ktorá v šiestich dueloch inkasovala až štrnásť gólov. Michalovce s troma bodmi uzatvárajú 12-člennú ligovú tabuľku.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies