Dnes má Peter Pellegrini oficiálne oznámiť kandidatúru na prezidenta SR

NETKY.SK • 19 Január 2024, 08:26 • 2 min
Dnes má Peter Pellegrini oficiálne oznámiť kandidatúru na prezidenta SR

Predsedníctvo Hlasu-SD schválilo, aby predseda strany a súčasný predseda parlamentu Peter Pellegrini kandidoval na prezidenta SR v tohtoročnej priamej voľbe.

slovakia

left justify in out

Vo štvrtkovej diskusnej relácii TV JOJ Na hrane to uviedol minister vnútra Matúš Šutaj Eštok s tým, že k svojej kandidatúre sa Pellegrini vyjadrí v piatok, informuje správa TASR.

"Dobré ráno, Slovensko. Prosím, nájdite si dnes o 16:00 chvíľu času. Chcem vám povedať niečo dôležité. Sledujte živé vysielanie na mojom Facebooku alebo YouTube," oznámil medzitým Peter Pellegrini na svojom facebooku.

"O čom sú prezidentské voľby? Stretávajú sa tu dve predstavy o výkone úradu. Prvá, ktorá hovorí o rovnováhe, je koncepcia konfliktu ústavných inštitúcií. Druhá je naopak o ich spolupráci. Ľudia na Slovensku majú napätia dosť. Potrebujeme človeka, ktorý vie byť prezidentom ľudí. Prezidenta, ktorý môže pochváliť vládu, ak pracuje pre svojich občanov a pokarhať, ak sa tomuto poslaniu spreneverila," uviedol Peter Pellegrini.


 





twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Rastislav Čižmár
Zdroj/Foto: Peter Pellegrini (Archiv P.Pellegrini/Facebook)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies