V Mexiku zadržali Češku, predávala drogy na ulici

NETKY.SK • 25 Apríl 2013, 15:00 • 2 min
V Mexiku zadržali Češku, predávala drogy na ulici

MEXIKO - Kokaín, marihuanu, pištoľ kalibru 44 mm a 72.000 pesos v hotovosti našla mexická polícia u ženy, ktorá na ulici v štvrti Polanco mexickej metropoly ponúkala drogy a z ktorej sa podľa informácií internetového serveru Excelsior.com, odvolávajúceho sa na policajné zdroje, vykľula Češka Petra Pospíšilová (27).

slovakia

left justify in out

Políciu upozornil na ženu istý okoloidúci, mohlo by vraj ísť o modelku, zneužitú drogovým kartelom Los Zetas. Česká strana zatiaľ žiadnu informáciu o zadržaní Češky nedostala. "Nemám v tejto chvíli žiadne informácie týkajúce sa zadržania českej občianky v Mexico City," uviedol pre internetový server Novinky.cz Karel Šrol z pražského rezortu zahraničných vecí.

Žena, ktorá najskôr kládla odpor policajnej hliadke a bola pod vplyvom omamných látok, napokon súhlasila s kontrolou jej dvoch kabeliek. V nich sa našlo jedenásť obálok s kokaínom a marihuanou, ako aj spomínaná zbraň, o ktorej legitimovaná prehlásila, že jej nepatrí a hotovosť. Žena sa najskôr preukázala falšovanými dokumentmi na meno Patricia Perrón Petra Luna, aby neskôr priznala, že sa v skutočnosti volá Petra Pospíšilová a pochádza z ČR. K jej stredajšiemu zadržaniu došlo zhodou okolností neďaleko miestnej Triedy prezidenta Masaryka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies