V Maďarsku havarovalo nákladné auto s 18 migrantmi, zadržali prevádzača

NETKY.SK • 28 August 2015, 13:43 • 2 min
V Maďarsku havarovalo nákladné auto s 18 migrantmi, zadržali prevádzača

BUDAPEŠŤ- Desať ilegálnych migrantov zo Sýrie sa dnes nadránom zranilo pri nehode malého nákladného vozidla na maďarskej diaľnici M5 v Báčsko-malokumánskej župe, informovala agentúra MTI. Polícia zadržala rumunského prevádzača, ktorého auto s 18 migrantmi prerazilo zvodidlá pri meste Kiskunfélegyháza a prevrátilo sa.

slovakia

left justify in out

V neďalekej obci Kunszállás natrafil príslušník občianskej stráže na muža so zranenou rukou, ktorý prípad nahlásil polícii. Vozidlo zanechané na diaľnici riadil podľa údajov polície 31-ročný občan Rumunska, ktorého zadržala polícia a začala ho stíhať pre podozrenie z trestného činu prevádzačstva.

 

Hovorca župnej polície Dávid Benedek uviedol, že polícia po príchode k havarovanému autu nikoho nenašla, avšak neďaleko miesta nehody boli objavení zranení ľudia. Doposiaľ tam našli celkom 18 migrantov zo Sýrie, z nich desať hospitalizovali so zraneniami.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies