V kádri reprezentácie nastali zmeny

NETKY.SK • 23 Apríl 2021, 07:22 • 2 min
V kádri reprezentácie nastali zmeny

Po úvodných dvoch prípravných zápasoch s Lotyšskom pred majstrovstvami sveta v hokeji nastali v kádri slovenskej reprezentácie dve zmeny.

slovakia

left justify in out

Po piešťanských dueloch proti Lotyšom z 26-členného kádra  zostaveného trénerom Craigom Ramsayom vypadli obranca Martin Chovan a útočník Patrik Lamper. Práve Lamper v druhom stretnutí s Lotyšmi utrpel zlomeninu ruky s dobou liečenia až päť týždňov.

 

"Tréneri po každom dvojzápase prehodnotia zloženie tímu. Ďalšie zmeny v kádri pravdepodobne nastanú pred druhým oficiálnym reprezentačným zrazom, ktorý by mal byť vo štvrtok 29. apríla," skonštatoval oficiálny web SZĽH.

 

Slovenská hokejová reprezentácia sa v tréningovom kempe v piešťanskej „bubline“ aktuálne pripravuje na svetový šampionát v Lotyšsku.

 

Po jednej prehre (1:2pp) a jedenom víťazstve (1:0pp) s Lotyšskom čaká Slovákov počas najbližšieho víkendu prípravný dvojzápas s Nemeckom. V nasledujúcom prípravnom bloku zverencov trénera Ramsayho preveria Rakúšania (1.5. a 2.5.) a Česi (6.5. a 7.5.).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies