Vůjtek dostal novú zmluvu od zväzu: Takto na ňu reagoval!

NETKY.SK • 5 Jún 2014, 14:00 • 2 min
Vůjtek dostal novú zmluvu od zväzu: Takto na ňu reagoval!

BRATISLAVA - Tréner Vladimír Vůjtek si chce dobre rozmyslieť ponuku od Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) na predĺženie spolupráce o ďalší rok do majstrovstiev sveta 2015 v Prahe a Ostrave.

slovakia

left justify in out

Prezident zväzu Igor Nemeček dostal minulý týždeň od výkonného výboru mandát na rokovanie o novej zmluve s doterajším trénerom reprezentácie SR. Definitíva by mala byť známa 18. júna na nasledujúcom zasadnutí VV SZĽH.

 

"Všetko si dobre premyslím. Teraz pôjdem oddychovať do kúpeľov v Luhačoviciach,“ cituje web Slovenského zväzu ľadového hokeja Vladimíra Vůjtka. Šesťdesiatsedemročný kouč sa stal hlavným trénerom slovenskej reprezentácie v lete 2011, keď nahradil Glena Hanlona. Na svetovom šampionáte v roku 2012 v Helsinkách získal s tímom SR striebro, o rok neskôr s ním skončil na 8. mieste. V sezóne 2013/2014 bolo Slovensko pod jeho vedením na ZOH v Soči na 11. pozícii a na MS v Minsku na 9. priečke. So SZĽH mal zmluvu platnú do 31. mája 2014. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies