V jazere neďaleko Disneylandu našli telo chlapčeka (†2), ktorého napadol aligátor

NETKY.SK • 16 Jún 2016, 08:31 • 2 min
V jazere neďaleko Disneylandu našli telo chlapčeka (†2), ktorého napadol aligátor

WASHINGTON - Pohotovostné zložky v americkom štáte Florida našli dnes telo malého dieťaťa, ktoré v blízkosti zábavného parku Walt Disney World napadol v utorok aligátor. Potvrdili sa tak obavy, že dvojročný chlapec z Nebrasky zomrel po tom, ako ho veľký plaz vtiahol do jazera.

slovakia

left justify in out

Podľa vyjadrenia okresného šerifa Jerryho Demingsa, ktoré priniesla agentúra AP, našli potápači telo obete "úplne neporušené", a to menej ako 15 metrov od miesta, kde sa nešťastná udalosť odohrala. Nachádzalo sa v hĺbke približne 1,8 metra pod hladinou. Vzhľadom na mútnosť vody museli pri jeho hľadaní použiť sonar.

 

 

K napadnutiu dieťaťa aligátorom došlo v utorok večer miestneho času blízko rozľahlého dovolenkového zariadenia Disney's Grand Floridian Resort & Spa, ktoré sa nachádza pri zábavnom parku Walt Disney World. Rodičia nechali chlapca pohybovať sa v plytkej vode pri brehu umelého jazera Seven Seas Lagoon, kde tabule upozorňujú verejnosť iba na zákaz plávať. Otec sa snažil syna zachrániť, pričom utrpel viaceré poranenia.

 

Šerif identifikoval usmrtené dieťa ako Lana Gravesa z obce Elkhorn v Nebraske. Odhaduje sa, že útočiaci aligátor bol dlhý štyri až sedem stôp (1,2-2,1 metra).

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies