AKO ĎALEJ so Zuzanou Dolinkovou

NETKY.SK • 26 September 2023, 17:00 • 2 min
AKO ĎALEJ so Zuzanou Dolinkovou

Predvolebná kampaň vrcholí. Občas vyzerá ako reality show , plná vášni a už aj násilia. Ide predsa o veľa.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Neustále prepočítavanie možných koalícii vzbudzuje dojem, že skladanie vlády bude ako rubiková kocka - náročné.  Je veľmi pravdepodobné, že nie všetkým sa chcú čítať volebné programy jednotlivých strán. Povedali sme si, že vám to trochu uľahčíme, a pozvali sme predstaviteľov politických subjektov, aby vám sami predstavili priority svojich strán a hnutí.

Všetkých predstaviteľov, ktorí toto pozvanie prijali, si môžete pozrieť v našom politickom mini-seriáli: Ako ďalej, Voľby 2023. Vsadili sme na formu bez konfrontácií, aby ste si v pokoji mohli vypočuť, čo ponúkajú  vaši adepti do zákonodarného zboru.

A na záver ešte malá poznámka pre mladšie ročníky: Svojich starých rodičov nezatvárajte, prosím, v deň volieb do pivnice, no radšej sa s nimi posaďte a podebatujte, komu by bolo vhodné svoj hlas odovzdať. Skúsenosť je totiž neprenosná a oni už mladí boli, no vy starí ešte len budete. Dialóg je to, čo sa nám akosi v poslednej dobe v spoločnosti vytratilo. A my starší by sme niekedy zase mohli v pokoji prijať aj názor mladšej generácie, veď nakoniec chceme všetci, aby naša spoločnosť napredovala.

30 septembra ,  vy rozhodnete kto prevezme kormidlo a akým smerom sa vydá Slovensko

Volebný program strany Hlas



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies