V januári 2014 sa bude hrať NHL pod holým nebom aj v New Yorku

NETKY.SK • 16 Máj 2013, 09:29 • 2 min
V januári 2014 sa bude hrať NHL pod holým nebom aj v New Yorku

NEW YORK - Hokejový klub New York Rangers odohrá v budúcej sezóne hneď dva zápasy na bejzbalovom Yankee Stadium. Súpermi Rangers v stretnutiach série NHL Stadium budú pod holým nebom obaja rivali z aglomerácie mesta.

slovakia

left justify in out

Tím z Manhattanu sa najskôr stretne 26. januára s New Jersey Devils a potom o tri dni neskôr s Islanders. Štadión Yankee má kapacitu vyše 50-tisíc divákov a prvýkrát bude dejiskom hokejového zápasu.

"Všetky tri tímy z aglomerácie New Yorku sa vďaka tomuto projektu predstavia pod holým nebom na jednom z najslávnejších svetových štadiónov," vyhlásil v stanovisku komisár NHL Gary Bettman. Nový Yankee Stadium otvorili v roku 2009 a stojí oproti starému. V minulosti sa v New Yorku zápasy pod holým nebom nehrali, viaceré kluby NHL však využili na exhibičné tréningy klzisko v Central Parku. 

Už teraz je jasné, že v budúcej sezóne sa uskutočnia aj ďalšie tri zápasy pod holým nebom. Na Nový rok nastúpia na Michiganskom štadióne, ktorý je určený pre americký futbal, Detroit Red Wings a Toronto Maple Leafs. V Los Angeles využijú 25. januára 2014 hráči Kings a Anaheimu na kalifornské derby bejzbalový stánok Dodgers a 1. marca privíta Chicago na Soldier Field tímu NFL Bears veľkého rivala Pittsburgh Penguins. Informácie zverejnil web NHL.com.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies