V Gente ocenili trénera Vanhaezebrouck novou vylepšenou zmluvou

NETKY.SK • 17 December 2015, 13:16 • 2 min
V Gente ocenili trénera Vanhaezebrouck novou vylepšenou zmluvou

BRUSEL - Belgický futbalový majster KAA Gent predĺžil zmluvu s trénerom Heinom Vanhaezebrouckom. Informovala agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Nový kontrakt by mal úspešného trénera udržať pri mužstve až do júna 2018. Vanhaezebrouck priviedol debutanta v skupinovej fáze Ligy majstrov 2015/2016 prekvapujúco do jarného osemfinále, kde Belgičania narazia na VfL Wolfsburg. V skupine ich predbehol iba Zenit Petrohrad, ale na chrbát sa mu museli pozrieť FC Valencia aj Olympique Lyon.

 

Päťdesiatjedenročný Vanhaezebrouck priviedol Gent v máji aj k prvému majstrovskému titulu v Belgicku v klubovej histórii. "Bola tu zhoda v názore, že musíme oceniť skvelé výsledky. Preto sme s trénerom podpísal aj lepšie finančne ohodnotený kontrakt. Zároveň sme ukázali ambíciu udržať si špičkového odborníka na dlhšie obdobie," povedal predseda Gentu Ivan de Witte.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies