SKUTOČNÝ PRÍBEH Prečítajte si, aký je Boh dokonalý otec. Tejto žene vykonal niečo nevídané a neslýchané!

NETKY.SK • 8 Január 2023, 08:00 • 2 min
SKUTOČNÝ PRÍBEH Prečítajte si, aký je Boh dokonalý otec. Tejto žene vykonal niečo nevídané a neslýchané!

Istá misionárka pôsobila v jednej dedine, ľudia ju tam poznali, a hoci nie každý sa stotožňoval s jej nadšením pre Boha, nejako si na ňu zvykli. Bola súčasťou spoločnosti, a čo sa zdalo byť najsympatickejšie, naozaj sa snažila pomáhať bez rozdielu, či človek vyzeral tak alebo onak.

slovakia

left justify in out

Bola to silná žena, vždy si vystačila a nikdy sa nespoliehala na iných, len na Boha a ten ju nesklamal, ani jeden jediný raz nedovolil, aby v Neho stratila dôveru.

 

Choroba

 

Stalo sa však, že jej telo, predtým také odolné, odrazu zoslablo, poriadne ju potrápila choroba a ocitla sa v pozícii nevládnej.

No a keďže sa nedokázala hýbať ako zvyčajne, nebolo ani čo jesť, a ani financie sa nenašli. Kiežby mohla poslať niekoho do obchodu, vložila by mu do dlane zopár mincí a požiadala ho, nech urobí nákup, ale keď nebolo za čo kupovať, aj nešťastie sa zdvíhalo.

 

Chudobní

 

Tí, čo k nej mali blízko, všimli si, v akom je rozpoložení a veru im to nebolo ľahostajné. Jediný problém a súčasne aj ten najväčší spočíval v tom, že dedinčania sami boli veľmi chudobní, a hoci by si aj šaty roztrhali, jednoducho prostriedky v peňaženkách a vo vreckách chýbali.

Nemienili ju však nechať len tak, a tak dali, čo mali, jedna domácnosť dala zásobu mlieka, tá druhá zasa ovsené vločky, čo vydržali niekoľko týždňov, tak ich bolo veľa. Popravde, misionárka by si pochutila aj na niečom inom, vločky v obľube nemala, sliny sa jej zbiehali pri pomyslení na rôzne jedlá, ale nuž čo, vzala, čo bolo, s vďačnosťou a modlitbou na perách, nech sa jej čoskoro polepší a nech Boh odplatí dobrodincom.

 

Zdravie

 

Trvalo to dlhšie, než by si želala, lebo keby bolo po jej, iste by ozdravela do niekoľkých dní, ale organizmus sa spamätal po týždňoch. S prekvapením zistila, že je nielen zdravá, ale ešte aj taká akási silnejšia než predtým, ako keby sa znovu narodila.

Len čo opustila príbytok a bola schopná vrátiť sa na verejnosť, aj lekára navštívila a čo jej ozrejmil, nielenže spôsobilo, že slová došli, ale aj oči zvlhli. Ukázalo sa, že milá misionárka trpela zriedkavým ochorením, na ktoré sa doporučuje konzumovať len ovsené vločky a piť mlieko.

 

Boh teda nadprirodzene zasiahol, bez toho, aby ona vopred tušila, aby jej to bolo jasné, dal jej, čo potrebovala. Možno v danej chvíli sa jej to zdalo obtiažne, radšej by pojedala honosnejšie pokrmy, ale Boh, vo svojej nekonečnej dobrote, vykonal skutok lásky. Ako dobre, že nás tak dokonale pozná a že dáva dary, tie najlepšie dary podľa toho, čo naozaj potrebujeme, a nie podľa toho, čo si želáme. Úžasný a neopísateľný otec z neba.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michaela Mihokova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona