V Dánsku vyšetrujú stávkarsky škandál, obvinený je aj bývalý brankár

NETKY.SK • 24 August 2014, 12:19 • 2 min
V Dánsku vyšetrujú stávkarsky škandál, obvinený je aj bývalý brankár

KODAŇ - Dánska polícia vyšetruje šiestich mužov vrátane bývalého futbalového brankára, ktorí sú podozriví z ovplyvňovania výsledkov v druhej najvyššej súťaži. Informovala agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Všetko sa malo udiať ešte v závere roku 2010. Jeden zo šiestich obvinených mužov sa údajne priznal k spoluúčasti na ovplyvnení výsledkov dvoch zápasov, v ktorých bol zainteresovaný tím Hvidovre IF. Informáciu priniesol dánsky denník Berlingske Tidende. Štyria muži obvinenia popreli a posledný šiesty situáciu nekomentoval.
      

Na podvode mali obvinení muži zarobiť 900.000 dánskych korún (cca 120.000 eur) a veľké vklady na spomínané zápasy zaznamenali aj filipínske stávkové kancelárie. Advokát Casper Andreasen, ktorý zastupuje bývalého brankár Hvidovre, povedal, že jeho klient poprel obvinenia a súd nemá dostatok dôkazov. Ďalšie pojednávanie sa uskutoční 19. decembra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies