Chlapcovi neprišiel nikto na narodeniny, zasiahli slávne osobnosti

NETKY.SK • 6 November 2019, 19:08 • 2 min
Chlapcovi neprišiel nikto na narodeniny, zasiahli slávne osobnosti

Keď sa nikto z pozvaných kamarátov neukázal na narodeninovej oslave jedenásťročného Kadea Fostera, jeho otec rýchlo hľadal spôsob, ako nešťastného chlapca rozptýliť.

slovakia

left justify in out

Napísal preto žiadosť na sociálnu sieť Twitter a behom pár minút mu začali písať slávne osobnosti, vrátane jeho hokejových vzorov.

 

"Môj syn mal dnes večer oslavu jedenástich narodenín. Nikto z jeho pozvaných priateľov neprišiel. To bolí," napísal na Twitter smutný otec Jason Foster.

 

A požiadal svojich twitterových priateľov, aby aspoň oni ukázali synovi trochu svojej priazne. "Ak máte chvíľku, pošlite mu, prosím, narodeninové želanie," napísal Jason a v príspevku označil hokejový tím Toronto Maple Leafs.

 

 

Čoskoro bolo jeho želanie vypočuté. "Všetko najlepšie, Kade," ozval sa medzi prvými John Tavares, hviezda Toronta. U hokejových hviezd to ale neskončilo.

 

K želaniu sa začali pripájať stovky a neskôr tisíce ľudí. Medzi nimi boli aj kanadský premiér Justin Trudeau, herec Ben Stiller alebo predstaviteľ Lukea Skywalkera z Hviezdnych vojen Mark Hamill či slávna Dj-ka Alison Wonderland.

 

 

Otec z kanadského mestečka Corner Brook bol tak veľkú reakciou prekvapený. "Kade aj všetci ostatní sme ohromení. Všetkým, ktorí mu poslali správu - ďakujem z hĺbky srdca," napísal dojatý Jason.

 

Kade na svoje narodeniny nakoniec len tak zrejme nezabudne. Nemusí to totiž končiť iba u Twitterových želaní. "Všetci tvoji priatelia z nášho tímu sa tešia, až to s tebou oslávia. Počul som, že to bude celkom prekvapenie," napísal k svojmu odkazu hokejista Tavares.

 

Neskôr dodal, že tím NHL plánuje pre malého chlapca špeciálny darček.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies