V ďalších Krotiteľoch duchov stvárnia hlavné postavy ženy

NETKY.SK • 9 Október 2014, 13:06 • 2 min
V ďalších Krotiteľoch duchov stvárnia hlavné postavy ženy

LOS ANGELES - Americký režisér Paul Feig potvrdil, že v pripravovanom novom filme o Krotiteľoch duchov stvárnia hlavné postavy ženy.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatdvaročný rodák z Mount Clemens v Michigane sa okrem réžie podieľa aj na scenári očakávaného filmu a to spolu s Katie Dippold. Dvojica už spolupracovala aj na snímke Drsňačky (2013). "Je to oficiálne. Nakrútim nových Krotiteľov duchov a scenár napíšem spolu s Katie Dippold, a áno, budú tam hrať veľmi veselé ženy," napísal na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter Paul Feig, ktorý má na konte aj snímky ako I Am David (2003) či Dámska jazda (2011). Herecké obsadenie očakávanej novinky však zatiaľ neprezradili.

 

Snímku Krotitelia duchov (1984) nakrútil rodák z Komárna Ivan Reitman, ktorý sa postaral aj o réžiu pokračovania z roku 1989. V oboch filmoch sa predstavili Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis, Sigourney Weaver, Rick Moranis či Ernie Hudson. Spomínaný Ramis tento rok vo februári zomrel. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies