V Cheopsovej pyramíde objavili niečo úžasné: V niektorých miestnostiach namerali zvláštnu energiu!

NETKY.SK • 2 August 2018, 12:17 • 2 min
V Cheopsovej pyramíde objavili niečo úžasné: V niektorých miestnostiach namerali zvláštnu energiu!

Tím zložený z ruských a nemeckých vedcov použil špeciálnu metódu výskumu a odhalil veľké tajomstvo.

slovakia

left justify in out

Vedci z ruskej ITMO University v Petrohrade a nemeckého Laser Zentrum Hannover sa spojili v rámci výskumu najväčšej egyptskej pyramídy, pričom využili špeciálnu metódu. Jednotlivé komory sa rozhodli preskúmať pomocou rádiových vĺn. A objavili niečo veľmi zvláštne.

 

Hoci sa vedecké tímy z celého sveta venujú výskumu pyramíd už celé desaťročia, stále sú opradené rúškom tajomstva. Avšak podľa toho, čo sa podarilo zistiť teraz sa zdá, že Egypťania stavali pyramídy tak, aby boli schopné produkovať elektromagnetickú energiu.

 

Počas prieskumu, kedy odborníci využili rádiové vlny na zistenie elektromagnetickej reakcie, počítali s mnohými odchýlkami. Napriek tomu dospeli k záveru, že jednotlivé komnaty vnútri Veľkej pyramídy koncentrujú elektromagnetickú energiu. Bol to skutočný zámer starovekých staviteľov?

 

Vedci tvrdia, že v tomto prípade môže ísť skôr o náhodu. Napriek tomu, že Egypťania mali široké vedomosti, vybudovať pyramídy sústreďujúce tento druh energie zrejme nebolo ich cieľom. Napriek tomu by takáto stavba mohla byť vzorom v tom, ako vytvoriť progresívny systém na tvorbu solárnej energie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies