NHL: Fehérváry s presným zásahom, Tampa nestačila na Pittsburgh

NETKY.SK • 4 Marec 2022, 09:47 • 2 min
NHL: Fehérváry s presným zásahom, Tampa nestačila na Pittsburgh

NEW YORK – Slovenský obranca Martin Fehérváry sa presadil pri výhre Capitals nad Carolinou 4:0. Černáková Tampa si nedokázala poradiť s tučniakmi z Pittsburghu.

slovakia

left justify in out

 

Fehérváry zvyšoval na 2:0, Ovečkina delia iba 3 góly od Jaromira Jágra

 

Hokejisti Washingtonu Capitals aj vďaka gólu slovenského obrancu Martina Fehérváryho zvíťazil v zápase NHL na domácom ľade nad Carolinou 4:0. Slovenský zadák zvýšil v 29. minúte na 2:0 pre Capitals svojím štvrtým gólom v sezóne, v zápase odohral 17:26 minúty, trikrát vystrelil a zapísal si jeden plusový bod.

Český brankár Vítek Vaněček kryl 36 striel hostí, zapísal si tretí shutout v sezóne a Caps zastavili sériu troch prehier. Ruský kapitán Washingtonu Alexander Ovečkin strelil jeden gól, už 33. v tejto sezóne. Spolu ich má na konte v profilige 763, už len tri ho delia od vyrovnania Jaromíra Jágra na treťom mieste historických tabuliek NHL.

 

 

Tampa nestačila na tučniakov, Canucks zdolali Islanders

 

Nedarilo sa Tampe Bay, ktorá doma prehrala s Pittsburghom 1:5. Slovenský obranca Lightning Erik Černák odohral bez štyroch sekúnd 23 minút, do štatistík si zapísal dve trestné minúty a jednu strelu.

Vancouver v bránke bez slovenského brankára Jaroslava Haláka zvíťazil na ľade New Yorku Islanders 4:3. Ostrovania hrali bez zraneného slovenského obrancu Zdena Cháru.

 

 

 

 

 

.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona