V centre Košíc zrazil cyklista chodkyňu, utrpela vážne zranenia

NETKY.SK • 4 September 2015, 10:31 • 2 min
V centre Košíc zrazil cyklista chodkyňu, utrpela vážne zranenia

KOŠICE – K zrážke cyklistu s chodkyňou došlo vo štvrtok (3.9.) dopoludnia na pešej zóne na Hlavnej ulici v Košiciach. Chodkyňa po nej skončila s vážnymi zraneniami.

slovakia

left justify in out

„K nehode došlo, keď 53-ročný cyklista z okresu Košice-okolie prechádzal v centre mesta na cestnom bicykli po cyklistickom chodníku smerom od budovy štátneho divadla k Dómu Sv. Alžbety. K zrážke medzi ním a prechádzajúcou 69-ročnou chodkyňou z Košíc došlo potom, čo chodkyňa vstúpila na cestičku pre cyklistov z ľavej strany v smere od objektu Dómu Sv. Alžbety. Chodkyňa po náraze spadla na dlažobné kocky a utrpela ťažké zranenia s trvaním liečenia nad 42 dní,“ uviedol hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Alexander Szabó.

 

Poznamenal tiež, že na mieste je rýchlosť pohybu cyklistov upravená zvislým dopravným značením na maximálne 10 kilometrov za hodinu, no príčina a miera zavinenia účastníkov tejto nehody sú predmetom vyšetrovania.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies