Objavilo sa 2500 fotografií penisu v mobilnom telefóne priateľa rakúskeho kancelára Sebastiana Kurza

NETKY.SK • 22 Apríl 2021, 13:35 • 2 min
Objavilo sa 2500 fotografií penisu v mobilnom telefóne priateľa rakúskeho kancelára Sebastiana Kurza

VIEDEŇ - V Rakúsku sa objavuje jedna kríza za druhou. Po najnovšom sa objavila otázka, akú má súvislosť Sebastian Kurz s korupciou a nevhodnými fotkami v mobilnom telefóne jeho najlepšieho priateľa?

slovakia

left justify in out

Ako súvisia najnovšie obvinenia z korupcie s nevhodnými fotkami v mobile najlepšieho priateľa kancelára Kurza? Rozpráva sa i o protekcii a korupcii. Meno rakúskej vlády bolo poškodené. Rakúšania majú ešte stále v čerstvej pamäti video z aféry na Ibize, ktoré zosadilo jeho prvú vládu zhruba pred dvoma rokmi.

 

img

 

No teraz sú to súkromné správy, ktoré boli zverejnené a "odhalujú ako sa šachovalo s postami na najvyššej úrovni". Hlavnými aktérmi sú kancelár Kurz a jeho blízky priateľ Thomas Schmid. Bol poverený spojením všetkých štátnych podielov v novej spoločnosti Österreichische Beteiligungs AG .

 

img

 

Ako sa stal šéfom?

Aby sa Thomas Schmid  mohol stať šéfom spoločnosti, kde išlo o investície v hodnote 27 miliárd eur,  bola verejná súťaž šitá na jeho mieru, informoval portál blick.ch. Dokázať to mal zverejnený čet, ktorý okrem iného reprodukuje rozhovory medzi Kurzom a nímZískate všetko, čo chcete,“ napísal Kurz, na čo mu jeho priateľ odpovedal, že je šťastný a svojho kancelára miluje.

 

2 500 fotografií penisu 

V mobilnom telefóne Kurzovho priateľa sa našlo aj 2 500 nemravných fotografií penisu. „2 500 fotografií pánskeho penisu na služobnom telefóne. Österreichische Beidldatenbank (Beidl = penis.) AG alebo čo znamená ÖBAG?" uviedol politický aktivista Rudi Fussi na Twitteri.

 

 

Ako Fußi získal tieto informácie z vyšetrovania, zatiaľ nie je známe. Možno mu tieto informácie poskytli priaznivci opozície, aby poškodili Kurza. Sebastian Kurz, ktorý je oficiálnevo vzťahu so Susanne Thierovou. Počas volebnej kampane v roku 2019 sa sám venoval fámam tohto druhu, pričom tvrdenia o inej orientácii odmietol s úsmevom. Do "škandálu"  je podľa portálu mannschaft.com zapojených i niekoľko blízkych Kurzových priateľov. Títo páni vraj dostávali príspevky od Kurza. Jedinou požiadavkou bolo, aby Kurza ubezpečili o bezpodmienečnej lojalite a lojalite.

 

Prečítajte si tiež: Podľa kancelára Kurza je Rakúsko blízko k získaniu Sputnik V

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies