V Bratislave vystúpi folk-punkový hudobník Frank Turner

NETKY.SK • 13 Január 2016, 10:12 • 2 min
V Bratislave vystúpi folk-punkový hudobník Frank Turner

BRATISLAVA - Anglický folk-punkový hudobník Frank Turner sa v nedeľu 10. apríla predstaví v bratislavskom Majestic Music Clube (MMC).

slovakia

left justify in out

Počas koncertu so svojou kapelou Sleeping Souls odohrá piesne zo zatiaľ poslednej štúdiovky Positive Songs for Negative People (2015) doplnené o prierez celou jeho doterajšou tvorbou. Tridsaťštyriročný rodák z Bahrajnu, ktorý hosťoval na koncertoch kapiel Offspring či Green Day, zavíta na Slovensko prvý raz v rámci svojho 18-mesačného turné. Vstupenky na podujatie budú v predaji od piatka 15. januára.


Francis Edward Turner začínal v roku 2001 v post-hardcorovej kapele Million Dead. Po rozpade formácie sa v roku 2005 vydal na sólovú dráhu, počas ktorej vydal albumy Sleep Is For The Week (2007), Love, Ire and Song (2008), Poetry Of The Deed (2009), England Keep My Bones (2011), Tape Deck Heart (2013) a spomínaný Positive Songs For Negative People, ktorý vyšiel vlani v auguste.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies