Ministerka spravodlivosti rešpektuje rozhodnutie Miroslava Kollára opustiť vládnu koalíciu

NETKY.SK • 17 Február 2021, 13:58 • 2 min
Ministerka spravodlivosti rešpektuje rozhodnutie Miroslava Kollára opustiť vládnu koalíciu

BRATISLAVA - Ministerka spravodlivosti Mária Kolíková (Za ľudí) rešpektuje rozhodnutie poslanca Národnej rady SR (NR SR) a primátora Hlohovca Miroslava Kollára.

slovakia

left justify in out

Uviedla to vo svojom profile na sociálnej sieti. Miroslav Kollár dnes na sociálnej sieti napísal, že už nebude poslancom vládnej koalície a vystupuje aj z poslaneckého klubu strany Za ľudí

 

Ako hlavný dôvod svojho odchodu označil spôsob riadenia, akým predseda vlády Igor Matovič (OĽaNO) bojuje s pandémiou koronavírusu.

 

Súvisiaci článok: Kritik vlády Miroslav Kollár opúšťa stranu Za ľudí. Matovičovi adresoval tvrdé slová!

 

Práve ten považuje Kollár za hlavnú príčinu, prečo je dnes Slovensko krajinou s najvyššou úmrtnosťou na ochorenie COVID-19 na svete.

 



„Tak ako ho poznám, viem, že toto jeho rozhodnutie nie je výsledkom žiadnej chvíľkovej nálady. Vážim si jeho robotu a odbornosť v otázkach verejnej politiky. Verím, že spolupracovať budeme aj naďalej, aj keď už nie ako stranícki kolegovia,“ doplnila Kolíková.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies