Už to prasklo! Neuveríte, s kým chodí Juraj Bača!

NETKY.SK • 7 Február 2019, 11:16 • 2 min
Už to prasklo! Neuveríte, s kým chodí Juraj Bača!

Mladý slovenský herec svoje tajomstvo neututlal, randí so známou speváčkou.

slovakia

left justify in out

O novom vzťahu charizmatického a pohľadného slovenského herca Juraja Baču sa v posledných týždňoch špekulovalo pomerne intenzívne. Bolo totiž jasné, že niekoho má, avšak Juraj, ako správny džentlmen, meno svojej priateľky odmietal prezradiť. Zdá sa však, že tajomstvám je koniec.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dnes som mal zvláštny deň. Určite poznáte ten pocit, keď na Vás všetko doľahne. Síce som si konečne mohol po pracovnom víkende oddýchnuť, ale práve prechádzka v lese ma prinútila premýšľať. 5 rokov dozadu som sa o takomto čase len pripravoval na zápis do prvého ročníka štúdia herectva, o ktorom som nevedel nič. Vôbec nič. A teraz, ani neviem ako, stojím pred jednou z najväčších výziev v mojom živote. S pokorou ďakujem za každú jednu príležitosť robiť túto prácu a žiť si svoj sen a verím, že možno aj môj príbeh niekoho inšpiruje, v tom, že akékoľvek problémy Vás trápia teraz, je to len otázka času, kedy to celé môže byť inak. Máme to len a len vo vlastných rukách. #slovakactor #jurajbaca #motivation #lifechange #zmena #movies #showmustgoon #photooftheday #pictureoftheday #hapiness #happy #life

Príspevok, ktorý zdieľa Juraj Bača (@jurajbaca),

Ako uviedli topky.sk, podľa ich informácii by malo ísť o známu slovenskú umelkyňu. A teraz je už jasné, že je ňou práve Sima Martausová!

 

Sima a Juraj spolu prišli prvýkrát do kontaktu na novembrovom natáčaní relácie Milujem Slovensko. Musela to byť láska na prvý pohľad, pretože potom sa začali stretávať. Neskôr sa spolu objavili aj na istej akcii, kde napriek ich snahe utajiť vzájomnú náklonnosť mnohým padlo do oka, že k sebe majú bližšie ako bežní kolegovia.

 

 

Ani Juraj, ani Sima sa nateraz k svojmu osobnému životu vyjadrovať nechceli, čo je, samozrejme, pochopiteľné. Aj známe tváre predsa majú právo na súkromný život bez toho, aby boli pod drobnohľadom médií. Či svoj vzťah sympatická dvojica oficiálne potvrdí sa ukáže v najbližších dňoch.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies